Vårdcentralen hallstahammar

vårdcentralen hallstahammar

I mars nästa år lägger Praktikertjänst ner sin vårdcentral i Kolbäck. Kolbäcksborna hänvisas till vårdcentralen i Hallstahammar - men där är det också läkarbrist. Kolbäcks vårdcentral har svårt att få tag på fasta läkare. Likadant är det på vårdcentralen i Hallstahammar, som är landstingsdriven. Där ska det. Drop in för influensavaccinering till dig över 65 år eller om du tillhör en riskgrupp! 8/11, 9/11, 15/11, 16/11, 22/11, 23/11, 29/11, 30/ Tid: OBS vaccineringen sker på Hallstahammar VC. Behöver du boka tid? Nu kan du logga in och boka tid hos oss. Vårdcentralen i Kolbäck kommer att bli filial till Hallstahammars vårdcentral. Enligt Region Västmanlands utredning är det bästa alternativet och att flytta över patienterna dit.

Vårdcentralen hallstahammar - kan enkelt

Hitta öppettider till Netto i Hallstahammar. Du får en bekräftelse på bokningen i din inkorg. Region Västmanland arbetar för att stödja tillväxtskapande utveckling och nytänkande inom kulturområdet. Korrigera synfel eller operera grå starr? Träffa en läkare när och var du vill Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och fungerar precis om en vanlig vårdcentral. Vårdcentral, Doktorsvägen 3, Alstermo Vill inte tillhöra Hallstahammar I början av februari fattar regionstyrelsen det formella beslutet.

Vårdcentralen hallstahammar - med

Vårdcentralen eller läkarmottagningen man väljer kan ligga var som helst i det egna landstinget eller regionen. Vår målsättning är också att du ska få träffa samma personal vid dina besök och att du ska vara trygg med att vi finns lättillgänglig för dig. Här kan du lämna synpunkter och förbättringsförslag på vården hos oss. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies. Åk inte i onödan och inte längre än du behöver. Din vårdgivare avgör om du får kopior på journalen hemskickat. Här kan du skicka en förfrågan om att beställa journalkopior. Därifrån kan du hantera av- eller ombokning av besök. Du kommer att få svar dekra bilprovning din inkorg. Behöver du boka tid? Din vårdgivare avgör om receptet kan förnyas. Så här hittar du öppettider Du kan söka efter namn på affär t. vårdcentralen hallstahammar

Vårdcentralen hallstahammar Video

Trafikolycka E18 del 2 0044

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *