Tillsätta

tillsätta

Vad betyder tillsätta! Synonymer till tillsätta! tillsätta betyder! tillsätta. Exempel på användning. Tillsätta betyder ungefär detsamma som blanda in. Se alla synonymer nedan. Synonymer blanda in, uppblanda, späda, spetsa, mänga, försätta, antaga, anställa, utnämna, förordna, engagera, konstituera, ge anställning. Böjning av verbet 'tillsätta' - Svenska verb böjda efter alla tempus med meblessings.info Verbböjningar. Tillsätta, verb.. Böjningar: tillsätta, tillsätter, tillsatte, tillsatt, tillsätt. Engelska: appoint.

Tillsätta - jag

Swedish Som föredraganden nämnde så motverkas detta problem genom att tillsätta järnsulfat till cement. Ordboken visar också automatiskt uträknade synonymer under "Möjliga synonymer". Swedish Under de kommande veckorna skall parlament utfråga och sedan tillsätta det nya kommissionskollegiet. Detta betyder att arbetet med att tillsätta nya chefer i de nybildade förvaltningarna avbryts. Nu höjs röster för att tillsätta en särskild granskningsman för det krisdrabbade gruvbolaget Northland. Livet utomlands Tips och råd om att bo utomlands Allt du behöver veta om att bo i ett främmande land.

Tillsätta Video

Bubbla, tillsätta koldioxid

Tillsätta - frgor

Stockholms kommun är på väg att tillsätta en utredning för att få till ett beslut i december om hur ett nytt Hovet ska se ut. Swedish Om ni saknar medel kan ni tillsätta de tjänster som parlamentet redan har beviljat. Visa fler meningar Not: Avsikten är att ge en hjälpande hand då du skriver eller vill förstå en text. Regeringen ska tillsätta en fördjupad utredning för att ta reda på vilka personuppgifter som behövs för att hindra att huliganer och andra avstängda får tillträde till arenorna. Swedish Det betyder att det är förbjudet att tillsätta smakämnen till spritdrycker.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *